ГРАДОНАЧЕЛНИК ЈАСМИНА ПАЛУРОВИЋ ЈЕ ПРИРЕДИЛА ПРИЈЕМ ЗА ЂАКЕ КОЈИ СУ ОСТВАРИЛИ ЗАПАЖЕНЕ РЕЗУЛТАТЕ НА БРОЈНИМ ТАКМИЧЕЊИМА

У петак, 1. јула, градоначелник Јасмина Палуровић је приредила пријем за ђаке који су остварили запажене резултате на бројним такмичењима, квизовима и конкурсима, а присуствовали су и заменик градоначелника Александар Јовановић, као и помоћник градоначелника за друштвене делатности Јелена Тодоровић.

Ради се о ученицима основних и средњих школа који су освојили једно од прва три места или награде на републичким и међународним такмичењима која нису прописана Календаром такмичења и смотри ученика основних и средњих школа за школску 2021/2022. годину (Министарство просвете) или су такмичења прописана Календаром такмичења и смотри, али не и Правилником о утврђивању критеријума за коришћење средстава за стипендирање и награђивање ученика и студената града Крушевца.

Међу награђенима су и три ученика наше школе:

– Вељко Витковац, ученик 5. разреда који је освојио 2. награду на математичком такмичењу “Мислиша”

– Јана Крупниковић, ученица 6. разреда која је освојила 3. награду на математичком такмичењу “Мислиша”

– Тодор Лагњевац, ученик 8. разреда који је освојио 3. награду на математичком такмичењу “Мислиша”

Браво!

Градоначелница им се захвалила на успеху који су постигли, као и на труду, раду и пожртвовању,  јер је то уједно и успех Града и његова најлепша промоција.

Такође, како је истакла, битна је и подршка родитеља и школе, залагање наставника и професора и пре свега љубав и жеља деце да вредно и посвећено раде.

Ђаци су добили књиге, као симболичан поклон и подстрек за даље напредовање и успех.