ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани родитељи, драги ученици,

друго полугодиште школске 2020/2021. године почиње 18. јануара.

На почетку овог полугодишта примењиваће се комбиновани модел организације наставе према Стручном упутству за организацију и реализацију образовно васпитног рада по препоруци Министарства просвете, науке и технолошколг развоја.

Подела одељења на групе остаје приоритет.

За ученике 1-4. разреда настава ће се одвијати непосредно у школи свакодневно. У понедељак, 18. јануара од 7:30 до 9:55 (група А) и од 10:15 до 12:05 (група Б). Групе ће се ротирати на недељном нивоу.

За ученике 5-8. разреда, настава ће почињати од 13:15. Прве недеље другог полугодишта, која почиње 18. јануара, група А похађаће наставу у школи понедељком, средом и петком, а група Б уторком и четвртком. Групе ће се ротирати недељно. Часови трају по 30 минута. Ученици ће имати обавезу да данима када нису у школи прате наставу на РТС-у. Ученици који ће наставу пратити искључиво онлајн, биће у обавези да долазе у школу ради оцењивања у договору са предметним наставником.

Школа ће дати све од себе да обезбеди квалитетну наставу, корелацију међу предметима, безбедност и хигијену. Очекујемо да поштујете прописане мере и правила понашања, јер само тако можемо обезбедити сигурност ученицима. Ученици и наставници морају носити заштитне маске.

Маска штити ваше дете и морате је обезбедити. Пре доласка детета на наставу, родитељ је у обавези да измери температуру детету и на било коју назнаку симптома вируса дете не шаље у школу и о томе обавести одељењског старешину. Не улазите у школу, само пратите дете до улаза. По дете долазите у назначено време.

Срећан почетак другог полугодишта!

Comments are Closed

© 2021: ОШ "Јован Поповић" Крушевац | KABBO Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress