Светосавски ученик и ученик генерације

За светосавског ученика ОШ “Јован Поповић” за  школску 2022/23. годину, одлуком Наставничког већа, изабрана је Милица Ђокић, ученица 8/4 одељења.

Милица је одговорна и вредна ученица посвећена раду. Не запоставља ниједан наставни предмет, а математика, хемија и шах  су оно у чему се посебно истиче. Она је вансеријски таленат у шаху и може се похвалити бројним наградама на републичким такмичењима. У друштву је прихваћена, сталожена и мирна, особа на коју може увек да се рачуна. У комуникацији са наставницима, Милица се истиче елоквентношћу и широким речником, спремна да води дискусију на различите теме.Честитамо Милици на досадашњим успесима, са жељом да и ове школске године вредно ради и постигне изванредне резултате.

Браво Милице!
Честитамо!

 
 
ОШ “Јован Поповић” са поносом представља своје најбоље ученике осмог разреда.
Светосавски ученик за школску 2022/23. годину је Милица Ђокић, ученица 8/4 одељења. ?
Предана раду, вредна, посвећена свим школским обавезама, али и добра другарица, културна у опхођењу према свима и између осталог носилац многих диплома и одличја са разних такмичења, Милица с поносом може понети титулу светосавског ученика наше школе. 
Све похвале заслужују и остали ученици који су се нашли у самом врху у генерацији:
– Матеја Миленовић, 8/3
– Стојан Рацковић, 8/3
– Виктор Миленковић, 8/1
– Војин Матејић, 8/4
– Богдан Дуњић, 8/3
– Дуња Бранковић, 8/2
– Петар Михајловић, 8/2
 
Све ове ученике не красе само дипломе са такмичења и медаље, већ многе друге врлине и одлике. Њихови успеси су разноврсни, са разних такмичења, са шаховских табла, подједнако као и са спортских терена. Успешни су у учионици из свих наставних предмета, где се тестирају знање, труд и рад, али и у школском дворишту где се тестира другарство, дели ужина и помаже пријатељима у невољи. 
 
Браво! ??❤
Велике ствари тек очекујемо од њих у будућности!