Светосавски ученик

У Мозаик сали Градске управе данас је одржана свечаност на којој су додељене традиционалне награде и признања најбољим ђацима основних и средњих школа са територије Града.
 
Међу награђеним ученицима, била је и Милица Ђокић, светосавски ученик наше школе. Она се својим вредним радом, трудом и преданошћу свим школским обавезама, али и бројним успесима са разних такмичења, заслужено нашла у друштву најбољих ученика града Крушевца. Милица је ученица одељења 8/4, одељењског старешине Јелене Марковић, која ју је и овом приликом с поносом бодрила на додели награда.
 
Град Крушевац је на основу предлога школа донео Одлуку о награђивању 27-оро најуспешнијих ученика завршних разреда основних и средњих школа града Крушевца. Ученици су на поклон добили новчану награду у износу од 12.000 динара, комплет књига писца Иве Андрића, као и примерак постера са фотографијама најбољих ученика који већ данима краси центар града, код споменика Косовским јунацима.
 
Градоначелник Града Крушевца Јасмина Палуровић поздравила је најуспешније ђаке. „Поносни смо на вас, јер сте ви нешто најбоље што имамо. Наставите да идете путем успеха и знања, нека вам путокази, као што нас учи Свети Сава буду љубав, вера и нада. Знањем освајајте свет, али не заборавите на ваш град и вратите нам се. А ми ћемо радити да оправдамо ваше поверење и избор.“
 
Браво!
Желимо Милици још много среће у даљем школовању! ❤️??